Tennisvereniging Numansdorp verduurzaamt

110

NUMANSDORP – Tennisvereniging Numansdorp (TVN) is goed bezig met de verduurzaming van het clubgebouw. Er zijn 56 zonnepanelen geplaatst op het dak van het clubgebouw aan de Meestooflaan in Numansdorp. Met deze zonnepanelen wordt circa 80% van het energiegebruik van de tennisclub opgewekt. De Saman Groep uit Zierikzee is de leverancier van de zonnepanelen.

TVN maakte gebruik van de subsidieregeling ‘Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties’ van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Aangezien gemeente Cromstrijen op dit moment helaas geen subsidieregeling heeft voor de verduurzaming van sportverenigingen heeft TVN zelf geïnvesteerd in de verduurzaming van de vereniging. Wij hopen dat deze actie meer verenigingen stimuleert om te verduurzamen.

Informatie over de subsidieregeling is te vinden via de website https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidieregeling-energiebesparing-en-duurzame-energie-sportaccommodaties-eds


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.