Leerlingen het Anker uit Heinenoord boksen erop los tijdens de Koningsspelen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – De bovenbouwgroep van basisschool Het Anker uit Heienoord kreeg vrijdag 20 april een zeer bijzondere koningsspelen. De kinderen kregen boksles in het Hoeksch Conditie Centrum in Oud-Beijerland.

De koningsspelen heeft altijd een sportieve invulling. Maar in plaats van sport en spel, wilden de kinderen dit jaar graag eens iets bijzonders. En dat kregen ze! Op vrijdagochtend vertrokken de kinderen op de fiets vanuit Heinenoord. Voor een aantal kinderen een bijzondere fietstocht om met de klas helemaal naar het ‘grote’ Oud-Beijerland te fietsen.

Aangekomen op het Hoeksch Conditie Centrum kregen de kinderen eerst een leuke warming up door een spel met een supergrote bal. Hierna kregen de kinderen de basisbeginselen van boksen aangeleerd. Het leukste was om met echte bokshandschoenen tegen de heel grote bokszakken de aangeleerde technieken uit te proberen. Na een vermoeiende, sportieve ochtend keerden de kinderen fietsend weer huiswaarts richting Heienoord.

Een geslaagde Koningsspelen, dankzij het Hoeksch Conditie Centrum.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.