Binnenmaas wint van NBSVV

MAASDAM – Binnenmaas speelde vandaag weer eens een thuiswedstrijd.Waar NSVV vandaag speelt voor het kampioenschap speelt Binnenmaas nog om de 2e plaats te behalen.

De eerste kans/mogelijkheid was voor de bezoekers, door matig verdedigen van Binnenmaas kon Sjoerd Bestebreur op doel schieten, maar zijn poging ging over. Een minuut later kreeg Binnenmaas een strafschop, dit nadat Sven Post in de 16 werd neergehaald.

De captain, Johnny Maijers, mocht deze klus klaren en deed dat beheerst en schoot dus de 1-0 binnen.In de 16e minuut was er weer een goede kans voor Binnenmaas, na een goede voorzet van Michael Mathilda aan de rechter kant was het Danny Maijers die op doel kon schieten maar de doelman van NBSVV Lars van de Erve kon deze aanval stoppen. In de 25e minuut kon Binnenmaas weer juichen, na een goede voorzet van Richard vd Wilt kon Sven Post de bal binnen het doel koppen en dus de 2-0 op het scorebord zetten. Binnenmaas is de gehele wedstrijd al oppermachtig en NBSVV heeft hier niks op in te brengen. De resterende minuten voor de rust is het vooral Binnenmaas dat voetbalt en de kansen krijgt alleen nog niet de trekker over weet te halen.

De tweede helft is niet veel anders dan de eerste helft, Binnenmaas bepaald het spel en het tempo en NBSVV kan niet anders doen dan achter de feiten aanlopen.In de 48e minuut heeft Kevin Kuijer zich goed vrijgespeeld maar zijn schot belande in de handen van de doelman.In de 60e minuut was er weer een kans voor Kevin Kuijer, Sven Post nam een vrije trap vanaf de rechterkant en Kevin Kuijer kon deze net aantikken, helaas niet hard genoeg om de doelman te verslaan. 6 minuten later was het wel weer raak voor Binnenmaas, na een goede actie van Sjoerd vd Pers en een overstapje van Kevin Kuijer was het Sven Post die hard binnen kon schieten en dus 3-0.In de 80e minuut werd ook de 4-0 op het scorebord gezet, na een perfecte voorzet van de goed spelende Jannick vd Laan kon Remco van der Stel de bal binnen koppen.