Eerste postcoderoosproject zonnepanelen in de Hoeksche Waard gaat van start.

269

HOEKSCHE WAARD – Na de tweede informatieavond op 15 mei hebben zich voldoende deelnemers gemeld om het eerste postcoderoosproject “ Vierwiekenplein in Oud-Beijerland” te realiseren. Op het dak van het gebouw van HW Wonen aan het Vierwiekenplein worden 280 zonnepanelen geplaatst.

Ca. 25 huishoudens zullen door hun deelname van groene elektriciteit worden voorzien. De deelnemers richten gezamenlijk de coöperatie Vierwiekenplein op, die de panelen gaat beheren.HoekscheWaardDuurzaam zal het hele proces van oprichting en realisatie coördineren.

Ondertussen gaat HoekscheWaardDuurzaam verder met de werving voor nieuwe postcodeprojecten en voor het lopende project aan de Christinastraat in Numansdorp. Inwoners van de Hoeksche Waard binnen de onderstaande postcoderoos, die interesse hebben in deelname in de coöperatie Christinastraat kunnen zich via de site aanmelden.

Ondertussen gaat HoekscheWaardDuurzaam verder met de werving voor nieuwe postcodeprojecten en voor het lopende project aan de Christinastraat in Numansdorp. Inwoners van de Hoeksche Waard binnen de onderstaande postcoderoos, die interesse hebben in deelname in de coöperatie Christinastraat kunnen zich via de site aanmelden.

Meer informatie kunt u verkrijgen via: [email protected] of bellen met D. den Ouden 0653394507 of A. Brussaard 0646106543 www.hoekschewaardduurzaam.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.