Tijd voor een feestje; kinderopvang Kibeo Oud-Beijerland en Avontura Barendrecht werken samen

0
347

Kinderopvangorganisatie Kibeo en Avontura in Barendrecht en Oud-Beijerland hebben een samenwerking en dat gaan ze vieren! Daarom is er op woensdag 30 mei een feestelijke middag voor jong en oud bij indoor speelparadijs Avontura in Barendrecht.

Kibeo vindt samen plezier hebben en bewegen erg belangrijk. Voldoende sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor de ontwikkeling van een kind. De leuke samenwerking tussen de partijen sluit hier goed bij aan! Voor Kibeo ouders zijn er speciale acties, zoals een tweede kaartje gratis of korting bij kinderfeestjes.  

Programma kick-off
Op woensdag 30 mei zijn ouders en kinderen welkom bij de gezellige kick-off. Tijdens deze middag tekenen beide partijen een samenwerkingscontract. Muriel Vermeijs, Unitmanager bij Kibeo, en Carlo Trumpi, locatiemanager Avontura, zetten rond 14.00 uur hun handtekening onder de overeenkomst! Extra leuk; alle kinderen kunnen tijdens de feestmiddag met Yojo, de gezellige mascotte van Kibeo, en Okke, de stoere mascotte van Avontura, op de foto!  

Over Kibeo en Avontura
Kibeo is een van de grootste kinderopvangorganisaties in Zuidwest-Nederland waar kwaliteit en flexibiliteit voorop staat. Onze medewerkers werken elke dag met veel plezier op de 120 vestigingen verspreid over Zeeland, Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en Barendrecht.

Bij indoor speelparadijs Avontura hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! Voor jonge kinderen zijn er spannende attracties zoals de Klimvulkaan of op de speelpleinen. Kleine kinderen tot vier jaar kunnen spelen in de peuterhoek. Ouders kunnen lekker ontspannen in het Avontura-café terwijl de kinderen samen met de mascottes Okke en Pi genieten van puur speelplezier!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.