SSS Klaaswaal wint gemakkelijk tegen SV Piershil

Piershil – De laatste competitiewedstrijd van het seizoen is uit in en tegen Piershil 1. SSS is al veilig en het verhaal van Piershil is inmiddels wel bekend bij iedereen.

Bij SSS is alleen aanvoerder Emiel Elvers geblesseerd en verder is de groep compleet.  In een snikheet Piershil wordt er om 14.30 uur afgetrapt met keeper Ricardo Minnes als aanvoerder. SSS begint sterk aan de wedstrijd en krijgt ook de eerste grote kansen maar deze leiden nog niet tot een Klaaswaalse voorsprong. Na een klein kwartier is daar dan toch de verdiende voorsprong voor SSS na goed doorgaan van Geir Sizoo schiet hij de bal tegen de touwen 0-1. Langzaam komt Piershil beter in de wedstrijd en na ongeveer 35 minuten wordt de gelijkmaker binnengekopt. Dan moet SSS noodgedwongen al wisselen nadat Stefan Bervoets in botsing komt met een reclamebord heeft hij teveel last en wordt hij vervangen door Frank van der Linden. Op slag van rust nog een schitterende pass van Mike van Berkel op Feni Bileti maar die tikt de bal net naast het doel en Frank van der Linden heeft de 1-2 op de voet als hij in stelling gebracht wordt door Gijs van de Zande maar de Piershilse goalie redt en in de rebound schiet Glenn Weijts naast. Beide ploegen zoeken de kleedkamers op met een 1-1 stand.

Na rust 2 wijzigingen in het team van SSS als Kjell Hoeve vervangen wordt door Tim Lader en Mike van Berkel vervangen wordt door Max Pelkman en deze scoort bij zijn eerste balcontact direct de 1-2. SSS dringt verder aan en krijgt een strafschop na hands in het strafschopgebied en Max Pelkman schiet beheerst raak 1-3. Binnen 5 minuten is het echter weer Piershil dat de marge weer op 1 brengt. De kansen volgen elkaar nu in rap tempo op voor SSS en telkens wordt Max Pelkman gezocht maar elke keer is de keeper een sta in de weg. Piershil krijgt ook nog een aantal kansen maar weet niet meer te scoren. De Piershilse doelman stond verder succes van Max Pelkman dus in de weg maar op een houdbaar afstandsschot van Glenn Weijts, die zijn laatste wedstrijd speelt voor SSS,  heeft hij geen antwoord en zo eindigt deze wedstrijd in een 2-4 winst voor SSS.  Met een aantal versterkingen is SSS 1 ook volgend jaar weer te bewonderen in de 2e Klasse.

Opstelling SSS: Ricardo Minnes, Geir Sizoo, Stefan Gerritse, Erik Blokland, Kjell Hoeve (46e Tim Lader), Mike van Berkel (46e Max Pelkman), Feni Bileti, Glenn Weijts, Stefan Bervoets (30e Frank van der Linden), Dennis de Cauwer en Gijs van de Zande.