Hoeksche Waardse Kunstenaars exposeren in Het Oude Raadhuis van Oud-Beijerland

107

OUD-BEIJERLAND – We zijn vanaf 2 juni te gast in het centraal gelegen prachtige rijksmonument.Hedendaagse kunst wordt gecombineerd met geschiedenis. De herdenking van de onthoofding van Lamoraal van Egmont (stichter van Oud-Beijerland) op 5 juni 450 jaar geleden is aanleiding om samen met St. Museum het Oude Raadhuis en Historische Vereniging Oud-Beijerland het verleden en het heden te combineren.

De kunstenaars zijn John Dalessi, Riana Eckhardt, Marlene Nobel, Cas Schook en de gasten Meta Hodde en Jaap Vrijland.
Vanaf zaterdag 2 juni is de gezamenlijke expositie te bezichtigen van 10.00 tot 17.00 uur. Er vinden dan ook andere activiteiten plaats in het dorp in het kader van deze herdenking. Vanaf 6 juni zijn we elke woensdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur open. Laatste openingsdag is 8 september (Monumentendag) van 11.00—16.00 uur.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Galerie Kunstkijk, Molendijk 8.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.