Woning gesloten in Oud-Beijerland na vondst raketwerper

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De woning in Oud-Beijerland - Foto Gemeente HW

Met ingang van dinsdag 29 juni is een woning aan de Burg. De Vries Broekmanlaan in Oud-Beijerland op last van de burgemeester gesloten.  In de woning werd onlangs bij een huiszoeking door de politie een raketwerper gevonden.

Burgemeester Van Hemmen: “Misdaad mag niet lonen en de vervlechting van de boven- en onderwereld – dat noemen we ondermijning – accepteren wij in onze samenleving niet. De aanwezigheid van dergelijke wapens in een woning betekent dat het gaat om criminele activiteiten. En daar treden we hard tegen op.” 💬

Met het sluiten van de woning stopt de gemeente de criminele activiteiten op deze locatie en daarmee wordt de dreiging tot verstoring van de openbare orde voorkomen. Door de woning ook daadwerkelijk te sluiten en te verzegelen worden ongewenste figuren en activiteiten uit de woning en daarmee uit de wijk geweerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren