Geslaagde wielerronde in Numansdorp

386
Foto Chrétien de Kousemaeker

NUMANSDORP – Maandagavond 11 juni waren er volop activiteiten tijdens de jaarlijkse wielerronde van Numansdorp!

Om 18:15 startte  de sportklasse voor 40 kilometer door het dorp. Na de huldiging van de wielrenners, was het podium voor de kampioenen van N.S.V.V. 1 – Voetbal,  N.S.V.V. MO15-1 – Voetbal, VTO Cromstrijen Jeugdteam 1 – Badminton,  ZPCN umansdorp SwimTeam – Zwemmen en de Dames van SSS Klaaswaal 2 die gehuldigd worden door wethouder Bas Boelhouwers van Gemeente Cromstrijen.

Rond half 8 stonden de eliterenners aan de start voor een koers van 80 kilometer. De Hoekschewaarders Johan van der Eijk uit Strijen en Aldo Klomp uit ’s-Gravendeel namen het op tegen bekende namen als o.a marathonschaater  en Aron Kremer.

Ook aan de kleine supporters was gedacht, rondom het parcours op de Voorstraat was een draaimolen en er was een clown om de kleintjes te vermaken.

Het campagneteam van BoB in de sportkantine was ook aanwezig. De voetbalverenigingen van de gemeente Cromstrijen hebben zich aangemeld voor deze campagne. Zij zijn niet bang voor minder bar omzet. BoB is niet tegen alcohol, veilig thuiskomen is de boodschap. Zo dragen de voetbalclubs hun steentje bij aan de verkeersveiligheid in de Hoeksche Waard

Bekijk hier de foto’s gemaakt door Chrétien de Kousemaeker


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.