Zinvolle gesprekken met inwoners van de Hoeksche Waard over de nieuwe gemeente

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto en Tekst werkgroep Toekomst HW

HOEKSCHE WAARD – In de afgelopen weken is er een tweetal gesprekken gevoerd met mensen uit de Hoeksche Waard. Van jong tot oud namen plaats aan tafel, die opgesteld stond in het Museum Hoeksche Waard. Nagenoeg alle dorpen werden tijdens twee sessies vertegenwoordigd.

Het waren uiteindelijk hele zinvolle gesprekken, waarbij de inwoners in alle vrijheid hun verhaal deden. Hoewel met enige reserve hier en daar, werd in het algemeen vol vertrouwen gesproken over de nieuwe gemeente Hoeksche Waard.

Het waren uiteindelijk hele zinvolle gesprekken, waarbij de inwoners in alle vrijheid hun verhaal deden over de fusie en wat ze daar van vinden. Hoewel met enige reserve hier en daar, werd in het algemeen vol vertrouwen gesproken over de nieuwe gemeente Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.