Feestweek ter ere van het 25 jarig bestaan van basisschool Sabina van Egmond gestart

0
347

OUD-BEIJERLAND – De christelijke basisschool Sabina van Egmond in Oud-Beijerland bestaat 25 jaar. Dit ‘zilveren’ jubileum wordt deze week met diverse festiviteiten gevierd.

Onder grote belangstelling van leerlingen – ook de kinderen van locatie Poortwijk waren aanwezig -, (oud)leerkrachten, college van bestuur van csg De Waard en ouders, werd de feestweek vanmorgen (maandag 25 juni) op het schoolplein officieel geopend door onderwijswethouder Harry van Waveren. De wethouder bracht niet alleen de felicitaties over van het gemeentebestuur, maar beloofde ook alle leerlingen een ijsje. En daarmee maakte de wethouder zich, getuige de vele hoor- en zichtbaar enthousiaste reacties van de kinderen, natuurlijk mateloos populair!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.