Alcazar Events stopt over ongeveer 2 jaar, De komende jaren nog volop eten, evenementen en feesten

1498
De grote zaal van Alcazar Events zal ook de komende 2 jaar wekelijks helemaal gevuld zijn! - Foto Alcazar Events

Puttershoek – Alcazar Events in Puttershoek is verkocht aan Projectontwikkelaar Stebru uit Nieuwerkerk aan den IJssel en de komende 2 jaar zullen ze gewoon volop in bedrijf zijn met het goedlopende restaurant, grote en kleinere evenementen, Bruiloften en feesten laten de eigenaren Streefkerk weten aan de redactie van Hoeksch Nieuws

De gebroeders Jacob en Leen Streefkerk naderen de pensioengerechtigde leeftijd en Jan Willem de chefkok en tevens mede eigenaar wil het niet alleen voortzetten.  Al geruime tijd waren de gebroeders Streefkerk op zoek naar een geschikte partij en die hebben ze gevonden in Projectontwikkelaar Stebru laten Jacob en Leen aan de redactie van Hoeksch Nieuws weten.  De projectontwikkelaar is met de gemeente Binnenmaas in overleg om de locatie goed in te richten met woningen en appartementen.

Alcazar hoopt de komende jaren nog duizenden bezoekers te verwelkomen en gaat er samen met het personeel volop tegenaan!

De komende evenementen in Alcazar Events:


Back to the 80’s & 90’s

Op vrijdag 21 september is het weer tijd voor een knallende Back to the 80’s/90’s! Dit keer komt de band uit het noorden weer op bezoek: DEADLINE! Ook zullen dit maal onze eigen DJ’s tussen de band door draaien. DJ Ricky Molly in de grote zaal en DJ Dennis in de Havana Bar! Verwacht échte 80’s en 90’s muziek en niets anders!
 

ARTIESTEN

  • Deadline (Live)
  • DJ Ricky Molly
  • DJ Dennis

INFO

  • Datum: vrijdag 21 september 2018
  • Tijd: 21:00 – 03:00
  • Leeftijd: 21+
  • Prijs: €13,- in de voorverkoop, €17 euro aan de deur
  • Dresscode (niet verplicht, maar wel leuk): 80’s/90’s style
  • Meer info en kaart verkoop via www.alcazarevents.nl

Trouwbeurs: Ja ik wil…

en unieke trouwbeurs Ja ik wil… vindt plaats op vrijdagavond 12 oktober en de gehele dag zaterdag 13 oktober 2018 waarbij alles op het gebied van trouwentrouwbeurs ja ik wil alcazar events puttershoek aanwezig zal zijn;  bruidsboeketten, bruidscouture, bruidskleding maar ook voor de ouders en familie, trouwkostuums, bruidslingerie, visagie, videografie, trouwvervoer, trouwambtenaren, trouwringen, trouwfotografie, trouwkaarten, trouw DJ’s en entertainment, weddingplanners, bruidstaarten, speciale huwelijksreizen, en veel meer.

Alcazar heeft de mooiste binnen en buitenlocatie in de gehele Hoeksche Waard en Jewel Trend juweliers uit Ridderkerk geeft op die dag een trouwringen cheque weg t.w.v. €  1.000,00 cadeau.

De gasten worden tijdens deze unieke trouwbeurs verwend met hapjes van chef-kok Streefkerk en zijn brigade die bekend staan vanwege de enorme luxe buffetten.

Naast de diverse workshops is iedereen welkom op  vrijdagavond van 18:30 uur t/m 21:30 uur en zaterdag 13 oktober van 10:00 uur t/m 15:30 uur.

De entree bedraagt € 2,50 voor de early birds  en  zijn te bestellen via de website: www.alcazarevents.com/shop. Aan de kassa bedraagt de entree € 5,00.

 

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.