Struinen over het eilandje Tiengemeten en daarna eten en muziek!

362

’ s Morgens lekker struinen over het eilandje Tiengemeten en daarna genieten van de beste festivalbands van 2018 en lekker eten en drinken. Ofwel, het intieme eilandfestival ‘Terug naar Tiengemeten’ gecombineerd met een ontdekkingstocht door de natuur.

Wie het kleinste en leukste eilandfestival van de Benelux wil koppelen aan een ontdekkingstocht over het eiland, kan zondagmorgen 26 augustus op pad met twee gidsen die alles weten van de natuur en de geschiedenis van Tiengemeten. Deze expeditie start om 11.15 uur bij de veerhaven op Tiengemeten met koffie/thee en een plak eilandcake en daarna struin je een kleine twee uur over het eiland. Eindpunt is het festivalterrein in de boomgaard op de oostpunt van Tiengemeten.

Daar kun je uitblazen en tot 21.00 uur genieten van o.a. onversneden ska van de Bazzookas, van de zomerhits van Wulf, bluesrock van Voltage en vrolijke deuntjes van Clean Pete. Daarnaast bieden foodtrucks eten en drinken uit verschillende werelddelen.

Kaarten voor de struintocht plus festival en inclusief overtocht met de veerpont kosten €42,- en zijn te bestellen op www.terugnaartiengemeten.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.