Grote storing Vodafone voorbij, netwerk komt langzaam op gang advies is telefoon uit en aan te zetten

240

De mobiele provider Vodafone was vandaag getroffen door een grote landelijke netwerkstoring. Sinds omstreeks 11 uur vanochtend zijn er duizenden klachten gemeld vanuit het hele land. Inmiddels zou de oorzaak van de problemen zijn verholpen, maar veel klanten kunnen nog steeds niet bellen of internetten.

Vodafone meldt op haar forum op 13.15 uur het volgende:


Er is een korte onderbreking geweest van het signaleringsverkeer (wat zorgt voor routering van spraak, sms en dataverkeer). Tijdens deze onderbreking was er tijdelijk geen verkeer mogelijk, met als gevolg filevorming op het netwerk. Het netwerkverkeer komt inmiddels weer gefaseerd op gang. Dit houdt in dat alle getroffen klanten geleidelijk aan weer verbinding met het netwerk kunnen maken.

We adviseren in de tussentijd om het toestel uit en aan te zetten om een nieuwe verbinding met het netwerk tot stand te brengen.


 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.