Werkgroep Natuurfotografie Hoeksche Waards Landschap exposeert in ’t Weegje

0
288
Foto: Groot Koninkrijk (fotograaf: Leen de Zeeuw)

‘s-Gravendeel – De Werkgroep Natuurfotografie Hoeksche Waards Landschap exposeert in Dienstencentrum ‘t Weegje haar achttiende foto-expositie. De foto’s zijn te bekijken van zaterdag 1 september tot en met woensdag 31 oktober 2018 aan het Weegje 3 in ‘s-Gravendeel. Geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Onze foto’s op deze expositie laten allemaal een bepaalde vorm van herhaling zien. Soms heel duidelijk zichtbaar, soms moet je nog een keer kijken om de herhaling te ontdekken. Het is een veelzijdige tentoonstelling geworden met foto’s van landschappen, planten, paddenstoelen, insecten en nog veel meer.

Als je goed kijkt kun je herhaling overal in de natuur zien. De ene keer zorgt de spiegeling in het water voor herhaling, de andere keer de inkt van een paddenstoel en soms wordt het onderwerp zelf herhaald in de foto.

Geniet mee met onze foto’s uit de Hoeksche Waard.

Alle foto’s van de expositie zijn gemaakt door leden van de Werkgroep Natuurfotografie van de Vereniging Hoekschewaards Landschap, dat zich al ruim veertig jaar inzet voor behoud, bescherming, beheer en ontwikkeling van natuur en landschap in de Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.