Groene markt in Strijen op zaterdag 5 juli

102

logo-Groene-Markt-Strijen-300x180STRIJEN – Aanstaande zaterdag 5 juli is er weer de maandelijkse Groene Markt midden in het centrum van Strijen, op de Kaai en het Jaagpad. ook deze keer belooft het weer een geweldige dag te worden met nieuwe deelnemers, de gratis Marktloterij en een optreden van The Collective. Voor de kinderen is er natuurlijk weer een springkussen.

Naast het aanbod van biologische groente en fruit, de ambachtelijke streekproducten zoals jams, chutneys, honing, mosterd, biologisch brood, gedroogd fruit, natuurvoeding en superfoods, vindt deze dag de lancering plaats van The Dutch Weedburger, een “hamburger” gemaakt uit zeewier. Ook deze dag voor de eerste keer; het Groene Terras waar u kunt genieten van een gezonde, pure lunch met o.a. vegetarische lasagne, oerdegelijke boterhammen met beleg en frisse salade en scharrelkipsate.

U kunt de Groene Markt bezoeken tussen 09.00-14.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.