Duurzaamheidsfestival Hoeksche Waard 2018

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt dit jaar plaats op woensdag 10 oktober a.s. en natuurlijk doet de Hoeksche Waard hieraan mee.

Met een deelname aan de Urgenda – landelijke Dag van de Duurzaamheid laten we met het Duurzaamheidsfestival Hoeksche Waard zien dat de Hoeksche Waard ook zijn steentje wil bijdragen aan een toekomstbestendige woonomgeving. De Hoeksche Waard heeft niet voor niks de ambitie gesteld om in 2040 al energieneutraal te zijn!

Tijdens het Duurzaamheidsfestival in Rabobank het Haringvliet in Heinenoord staat de energieopwekkende dansvloer van Energy Floors centraal. Beweging op deze vloer wordt omgezet in energie.

Wil je als vereniging, bedrijf of organisatie ook een bijdrage leveren aan deze dag? Kijk dan op www.sohw.org

Organisatie Duurzaamheidsfestival: Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW), Energieke Regio Hoeksche Waard, Rabobank Het Haringvliet, HoekscheWaard Duurzaam, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Hoekschewaards Landschap, OZHZ Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en Provincie Zuid-Holland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.