Stembureauleden gemeenteraadsverkiezingen gemeente Hoeksche Waard gezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Op 21 november 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen als stembureaulid of teller op één van de stembureaus.

Wat wordt er van u verwacht?

Op ieder stembureau worden vier stembureauleden benoemd van wie één als voorzitter. Gezamenlijk bent u verantwoordelijk voor het stemproces. Stembureauleden starten samen de dag op en/of sluiten samen af. In deeltijd werken behoort tot de mogelijkheden. Tellers werken vanaf 21.00 uur. De stembureaus zijn voor het publiek geopend van 7.30 uur tot 21  .00 uur. Daarna wordt de stembus geleegd, worden de stembiljetten geteld en het proces-verbaal ingevuld. Voor uw inzet ontvangt u een vergoeding.

Voorbereiding

Een digitale training maakt deel uit van uw voorbereiding. 

Hoe meldt u zich aan?

Heeft u belangstelling? Vul dan voor 1 oktober  het  aanmeldingsformulier voor stembureauleden in. U vindt dit formulier onderaan deze pagina en op www.toekomsthw.nl .

Vragen

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met het team verkiezingen via 14 078 of [email protected]

Hoe deze informatie te versturen U kunt dit antwoordformulier mailen naar: [email protected]. Wilt u het formulier liever per post versturen, dan kan het zonder postzegel naar: Verkiezingen HW, Antwoordnummer 874, 3290 VH Maasdam


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren