Bakkie in de buurt in Oud-Beijerland

172

OUD-BEIJERLAND – Op vrijdag 21 september is er een gezellige middag om elkaar uit de buurt beter te leren kennen. De nieuwe activiteit draagt de naam Bakkie in de buurt.

Allerlei mensen zijn welkom: buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook professionals werkzaam in de wijk. Ook zijn er een aantal zorg- en dienstverleners aanwezig bij wie men terecht kan met (hulp)vragen. Naast koffie en thee zijn er ook wat lekkernijen aanwezig.

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met HW wonen, Careyn, Kwadraad en MEE. Van deze organisaties zijn medewerkers aanwezig. De gratis inloop is van 15.00-16.30 uur. De locatie is de Wijkcentrum ‘t Gors, Lange Meet 31, Oud-Beijerland. Voor meer informatie: Arianne Vermeulen, 088-730 89 94 (di/vr), [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.