Scootmobiel & elektrische rolstoel cursus in Numansdorp

68

Numansdorp – Voel je je nog niet helemaal op je gemak met jouw scootmobiel of elektrische rolstoel? Doe dan mee met de scootmobiel/elektrische rolstoel cursus op 27 september in Numansdorp. De gemeente Cromstrijen organiseert deze cursus samen met Veilig Verkeer Nederland in het gemeentehuis (Buttervliet 1).

Het programma is als volgt:
Theorie: 10.00 uur – 11.45 uur
Lunch: 12.00 uur – 13.00 uur, wordt verzorgd.
Praktijk: 13.15 uur – 15.30 uur

Scootmobielbestuurders die een scootmobiel via de gemeente hebben ontvangen hebben een uitnodiging gekregen. Geen uitnodiging gekregen? Dan kun je je nog tot 14 september aanmelden via 088 – 6471976 of via e-mail [email protected]cromstrijen.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.