Ligconcert op 23 september in Oud-Beijerland

276

OUD-BEIJERLAND – Op zondag 23 september kun je naar een bijzonder concert van Martine van Wensveen en Samantha Nice. Het concert is namelijk liggend te beluisteren.

Tijdens ‘Ligconcert Autumn Colours’ nemen Martine en Samantha nemen je mee op hun reis van klank en muziek. De herfst is een mooie tijd om naar binnen te keren, los te laten en je mee te laten stromen op een keur aan akoestische klanken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van klankschalen, oceandrum, windgong, gitaar, shrutibox én zang!

Het concert vindt plaats van 15 tot 16.30 uur (inloop 14.45 uur) bij Body and Spirit in Oud-Beijerland aan de Zinkweg 222. Een kaartje in de voorverkoop kost 17,50 euro, aan de deur zijn ze 20 euro. Een matje, kussens, dekens, koffie, thee en gebruik van een stoel (indien je niet wilt liggen) is inbegrepen!
Een kaartje koop je gemakkelijk via www.martinevanwensveen.nl  of aan de deur zolang er plek is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.