Open dag Dierenopvangcentrum De Dierenstee op zaterdag 6 oktober 2018

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Numansdorp – Zaterdag 6 oktober 2018 vindt weer de jaarlijkse open dag van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp plaats! Tijdens deze dag kunnen mensen een kijkje achter de schermen nemen. Bezoekers kunnen zich laten rondleiden en informatie krijgen over de dagelijkse gang van zaken in De Dierenstee en er kan uitgebreid kennis worden gemaakt met alle dieren die een nieuw thuis zoeken.

Daarnaast is er op het terrein rondom het gebouw veel te doen. Diverse organisaties zijn vertegenwoordigd met een kraam (waaronder Dierenkliniek De Hitsert, Dierenambulance Hoeksche Waard, HondsBeste, Timeless Presents en Klazien’s Katsalon). Ook is PiaffeMedia aanwezig om mooie foto’s te maken van de bezoekers en hun huisdier.

Daarnaast geeft kattencoach Kirsten Meijer een interessante lezing met als onderwerp ‘Hoe houd ik mijn kat tevreden?’ Deelname aan de lezing bedraagt € 2,50, de opbrengst gaat naar de dieren in de opvang. Verder worden bezoekers geïnformeerd over het Meet your Match systeem, waarmee De Dierenstee binnenkort zal starten. Meet your Match brengt door middel van een vragenformulier de levensstijl en wensen van een adoptant in kaart om te kijken welk type kat de perfecte match vormt.

De kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en er is een schminkster aanwezig.
Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd! Met goed weer kan men op het terras zitten, bij slecht weer zal er een overdekt zitje worden gecreëerd.
In tegenstelling tot eerdere open dagen zal er dit jaar geen kleine rommelmarkt worden gehouden. Wel zijn er leuke dierenspullen, waaronder de bekende snuffelmatten, en cadeaupakketjes te koop.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 6 oktober van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a te Numansdorp.
We zijn te bereiken op telefoonnummer 0186 – 655 150 of via [email protected]. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.dierenstee.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.