Lezing Voeding & Gezondheid

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay
STRIJEN – Ons lichaam is voortdurend op zoek naar het vinden van een balans. We krijgen  een overvloed aan koolhydraten en vetten binnen; staan bloot aan luchtvervuiling en waterverontreiniging; ons voedsel bevat kleurstoffen, smaakversterkers en overtollige suikers; we gebruiken chemische cosmetica en huishoudproducten en we nemen alcohol en medicijnen.

Ons lichaam is  constant bezig met het afvoeren van gif en afvalstoffen. Het werkt als een klein ecosysteem met miljarden bacteriën en enzymen;
iedere bacterie heeft zijn eigen werk en voert zijn eigen taken uit. Het probleem waar we mee te maken hebben, is dat het lichaam niet meer in staat is alle gifstoffen af te voeren. Hierdoor verandert de zuurgraad van ons ecosysteem, waardoor “goede”  bacteriën zich niet langer thuis voelen en afsterven.
 
Al deze externe factoren zorgen er voor dat gifstoffen ons lichaam binnen dringen. Vuiligheden
die we op de een of andere manier weer kwijt moeten raken voordat ze onze organen en cellen aantasten. Ronald Spoormaker vertelt je tijdens zijn lezing alles over voeding, de genoemde vervuiling en de afvalstoffen, over enzymen en ​bacteriën, over een gezonde spijsvertering en wat je lichaam eigenlijk nodig heeft om dit weer effectief op te ruimen.
 
  • Datum: vrijdag 26 oktober, 20.00-ca 21.30/22.00 uur
  • Lezing met presentatie – pauze – vraag & antwoord
  • Toegang € 7,50
  • ​Aanmelden kan via tel/sms/app op 06-53518321 of via [email protected]
  • Boompjesstraat 27, 3291 AA Strijen

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren