Eindejaarsexpositie in Galerie KUNSTKIJK

78

OUD-BEIJERLAND – In deze eindejaarexpositie toont St. Hoeksche Waardse Kunstenaars (HWK) weer een zeer gevarieerd aanbod van werk in uiteenlopende disciplines, materialen en technieken.De expositie aan Molendijk 8, Oud Beijerland loopt van 3 november t/m 3 januari 2019.

Opening: zaterdag 3 november om 14.00 uur met een concert  van het O.R. Renaissance Consort. Het Consort bestaat uit een groep amateurmuzikanten met voorliefde voor oude muziek. Inclusief drankje/hapje. Toegang gratis.

Deelnemende kunstenaars: Marianne Blok, Lida Blokland, Els van den Boogaard, Hetty Bouman, John Dalessi, Ria Dijke, Riana Eckhardt, Ton Erwich, Frans Keukens, Anne-Mie de Leeuw, Marlene Nobel, Jan van Noort, Kees Plomp, Cas Schook, Eleonore de Vet, Annemiek Vonk, Marijke van der Wiel, Ineke Zwartbol. Gasten: Kitty Tijbosch en Meta Hodde.

Openingstijden Molendijk 8, Oud-Beijerland:
Woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30-17.00 en zaterdag van 10.00-17.00 u.
Tijdens deNationale Kunstweek( 10 t/m 18 nov.) ook op zo-, di- en do.middag open.

voor meer informatie: Riana Eckhardt: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.