Dubbele Expositie van kunstenaar Steve Nijbroek in gemeentehuis van Oud-Beijerland en de Gravin

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Van 1 november tot 31 dec heeft de Oud Beijerlandse kunstenaar Steve Nijbroek een dubbele expositie in Oud Beijerland. De werken van Steve  zijn zoals hij zelf zegt ‘ Happy and Colorful’. Zijn levenslust spat van de doeken af. composities, kleuren en contouren zijn gewaagd, soms rechtstreeks uit de flacon. Krachtige penseelstreken worden afgewisseld met subtiele intervallen.Geen wonder dat men niet raakt uitgekeken bij de werken van Nijbroek.

Bij het aanschouwen van Nijbroek’s werken komt de naam van COBRA al snel naar boven maar de kracht van Steve zit vooral om zich te onderscheiden van de ander. Niet het proces aansturen maar loslaten….gewoon doen….kijk maar wat er gebeurt. Nijbroek Art is lastig om in een vakje te plaatsen. Voorlopig houdt Steve het op figuratief maar zo langzamerhand zullen kunstkenners al elementen van Urban en Pop Art herkennen in ieder geval Contemporaryart.

Ook de goed verzorgde workshops van Steve worden steeds bekender. Regelmatig komen er aanmeldingen uit alle delen van het land.

De exposities zijn te bezichtigen bij het gemeentehuis van Oud Beijerland ( W. van Vlietstraat 6) en de Gravin (koningsplein 2-4)

Bezoek voor meer info: Facebook.com/nijbroekart   


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.