Week tegen Eenzaamheid

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. In de Week tegen Eenzaamheid wordt er dit jaar van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober aandacht geschonken aan deze eenzaamheid.

ZorgMies Nederland regio Hoeksche Waard en Restaurant De Beren in Oud-Beijerland hebben de handen ineengeslagen en willen hun steentje aan deze week bijdragen door eenzame ouderen bij elkaar te brengen. Wij doen dat met medewerking van FrisFacilitair door op dinsdag 2 oktober 2018 tientallen ouderen uit te nodigen voor een heerlijke gratis lunch.

De lunch wordt verzorgd bij Restaurant De Beren, Marktplein 8 in Oud-Beijerland en de inloop is vanaf 11.30 uur. Mevrouw Van der Werf, wethouder Oud-Beijerland, heeft toegezegd om 12.00 uur de aftrap voor de lunch te doen. De Ridderkerkse zanger/entertainer Arthur Shorty zal de lunch van een vrolijke noot komen voorzien.

Rond 14.00 uur zullen de lunch en het entertainment afgelopen zijn. Wij verwachten dat de aanwezigen dan met een gevulde maag, een mooie herinnering, hopelijk leuke en nieuwe contacten en een goody bag tevreden huiswaarts gaan.

Vindt u het leuk om bij deze lunch aanwezig te zijn of weet u een eenzame oudere die dit steuntje in de rug goed kan gebruiken? Laat het ons weten door een email te sturen naar [email protected] onder vermelding van Week tegen Eenzaamheid.

De lunch is alleen toegankelijk voor mensen die een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren