60 Jarig bruidspaar in Zuid-Beijerland

538

Zuid-Beijerland – Op zondag 4 november waren de heer en mevrouw Kraak – Van Heemskerk 60 jaar getrouwd. Burgemeester Servaas Stoop heeft het bruidspaar donderdag 8 november persoonlijk gefeliciteerd met dit diamanten huwelijksjubileum. Namens de gemeente Korendijk heeft de burgemeester aan bruid en bruidegom een prachtig bloemstuk overhandigd.

De heer en mevrouw Kraak hebben elkaar leren kennen tijdens het fietsen op zaterdagavond naar Numansdorp waar veel jongeren toen uit gingen.Het bruidspaar heeft vijf kinderen; drie zonen en twee dochters. Daarnaast tien kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.De bruidegom heeft als landarbeider gewerkt en daarnaast heeft hij 25 jaar een ochtend dagblad rondgebracht.

De bruid heeft altijd voor haar gezin gezorgd. De heer Kraak werkt graag in zijn volkstuin. Mevrouw heeft als hobby het zingen in een koor. Ze doet dit al 25 jaar. Eerst bij het koor van Zuid-Beijerland en nu bij een koor in Numansdorp.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.