DCV – SSS Klaaswaal haalt het einde niet, of toch wel ?

Krimpen aan den IJssel – Na een weekje rust staat vanmiddag de uitwedstrijd tegen DCV, in Krimpen aan den IJssel, op het programma. Afwezig zijn vanmiddag Erik Blokland en Sylvano Diepeveen (beide geblesseerd) daarentegen zitten de herstelde Max Pelkman, Stefan Bervoets en Frank van der Linden op de bank. DCV mist een aantal spelers en ter vervanging staan er een aantal JO19 en ook een JO17 speler op het wedstrijdformulier dus zou je zeggen daar liggen kansen voor SSS.

De eerste kansen waren voor DCV maar keeper Minnes tikte de bal naast verder waren het wat schietkansen voor DCV maar het vizier stond niet op scherp. Dn volgt er een rommelige fase van beide kanten en moeten we wachten tot minuut 40 als van de Zande de achterlijn haalt maar zijn voorzet kan door niemand ingetikt worden. Even later een vrije trap voor SSS net buiten het strafschopgebied maar deze wordt door Bileti recht op de DCV keeper getrapt. Net als je denkt dat de ruststand 0-0 wordt is het een DCV speler die oprukt en hard en laag in de rechter beneden hoek schiet en zo keeper Minnes kansloos laat en de ruststand op 1-0 bepaalt. Aan het begin van de 2e helft wordt de geblesseerde Gijs van de Zande vervangen door Max Pelkman en de eerste kans in de 2e helft is dan ook voor Pelkman maar zijn schot gaat naast. Even later nog een kans als Bileti de bal bij de vrijstaande Pelkman krijgt maar Pelkman raakt de bal niet vol. In de 66e minuut krijgt DCV een vrije trap cadeau en als deze van richting veranderd wordt komt de bal bij de 2e paal bij de geheel vrijstaande DCV speler en deze scoort 2-0. In het tumult hierna krijgt Tim Lader zijn 2e gele kaart en moet hij vertrekken. Tim is het hier niet mee eens en tot ieders verbazing last de scheidsrechter een afkoelingsperiode in (geheel onnodig met dit weer). In al zijn wijsheid besluit de scheidsrechter vervolgens om de wedstrijd definitief te staken. Dat de scheidsrechter helemaal de kluts kwijt is blijkt wel als hij het wedstrijdformulier invult met een eindstand van 2-0 ipv gestaakt bij een 2-0 stand. Wordt vervolgd.

Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Ricardo Minnes, Geir Sizoo, Tim Lader, Stefan Gerritse, Kjell Hoeve, Feni Bileti, Jeffery Heinen, Sven Moerland, Dennis de Cauwer, Emiel Elvers en Gijs van de Zande (46e Max Pelkman)

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.