Piershil incasseert dozijn treffers

1 Min Read

PIERSHIL – Onder leiding van de nieuwe trainer John van der Toorn heeft Piershil een 0-12 nederlaag geleden tegen GHVV’13. ,,We hebben te maken met tegenstanders die op voetbalgebied veel verder zijn in hun ontwikkeling”, zo sprak Van der Toorn na afloop.

Door personele problemen maakte Richard Huisman bij de thuisclub zijn debuut onder de lat. Piershil hield stand tot halverwege de eerste helft, de 0-1 van Danny Poldervaart was het startsignaal voor de jacht op doelpunten. Door treffers van Brian van Dam, Jordy Breestraat en Jelle Wolters werd met 0-4 gerust.

Door een zuivere hattrick van Brian van Dam werd het al snel 0-7 na 57 minuten, daarna hield Piershil weer stand tot twintig minuten voor tijd. In de slotfase komt Piershil vaak ook nog eens conditioneel te kort, de uitslag vormt dan een schril contrast met de prestatie in de eerste helft. Door nog twee goals van Brian van Dam en drie treffers van Robin de Ridder eindigde de wedstrijd in 0-12. ,,Er zaten een paar doelpunten bij veroorzaakt door slordigheid in ons eigen spel. We gaan lekker fanatiek trainen en aanstaande zaterdag trachten om koploper Binnenmaas op een iets betere manier te verwelkomen”.