Ondertekening intentieovereenkomsten Nieuwstraat Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Google Streetview

Maasdam – Woensdag 28 november 2018 zijn er twee intentieovereenkomsten betreffende Nieuwstraat 1 en 3 getekend in het gemeentehuis van Binnenmaas.

Wethouder H.C.J. van Etten, grondeigenaar de heer D.J. Bijl en ontwikkelaar de heer J. Stolk namens ABC Vastgoedontwikkeling B.V. tekenden de intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van de loods aan de Nieuwstraat 1 in Westmaas.

Ook tekenden wethouder Van Etten, de grondeigenaren de heer L. Paardekooper en de heer R.J. Kalisvaart en ontwikkelaar de heer J. Stolk namens ABC Vastgoedontwikkeling B.V. een intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van het voormalig café-restaurant (Het Wapen van Westmaas) aan de Nieuwstraat 3 in Westmaas.

In deze overeenkomsten zijn afspraken gemaakt om gezamenlijk de mogelijkheden te onderzoeken om de locaties te ontwikkelen voor appartementen. Wethouder Van Etten toont zich tevreden over de overeenkomsten. “In Westmaas zijn er nog geen appartementen. Daarom is het een goede toevoeging aan de lokale woningmarkt als er appartementen komen” benadrukt hij. “Een uitgangspunt voor deze woningbouwontwikkeling is dat het duurzame, hoogwaardige appartementen worden. Bovendien moeten er voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein komen”.

De initiatiefnemers werken momenteel aan verder onderzoek naar de (on)mogelijkheden op deze locatie.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren