Bewoners Oud-Beijerland starten petitie tegen moderne Blokkendoos aan het Oude Raadhuis

910
De vergunning voor de bouw van de zogenaamde blokkendoos is Oud-Beijerland werdt in 2018 teruggetrokken

Oud-Beijerland – Het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland, misschien wel het bekendste gebouw in de Hoeksche Waard, moet verbouwd en uitgebreid worden. De plannen hiervoor werden vorige week gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst. Vooral de uitbouw valt op en valt niet direct in de smaak en bewoners zijn daarom een petitie gestart waarmee ze de politiek in ieder geval kunnen laten weten wat de echte experts, namelijk de (oud)-inwoners van Oud-Beijerland en ondernemers in het centrum hiervan vinden!

Op de Facebookpagina van Hoeksch Nieuws regende het ook vooral negatieve reacties op het plan. Het monumentale pand aan de Waterstal moet plaats gaan bieden aan de bibliotheek, de VVV en de Historische Vereniging. Daar is wel wat meer ruimte voor nodig en daarom komt er aan de achterkant een extra uitbouw.

Lees ook:

‘Blokkendoos’ bij Oude Raadhuis valt bij Oud-Beijerlanders niet in de smaak

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.