Echtpaar In ‘t Veld uit Maasdam 60 jaar getrouwd

721

Maasdam – – Op 16 december was het exact 60 jaar geleden dat de inmiddels 85-jarige A. in ’t Veld met zijn inmiddels 84-jarige echtgenote mevrouw L. in ’t Veld-Groeneveld in het huwelijksbootje is gestapt.

De heer in ’t Veld is geboren in Westmaas maar woont al vanaf zijn 3e in Maasdam. Mevrouw in ’t Veld is geboren in Heinenoord. Iedereen in Maasdam kent de heer en mevrouw in ’t Veld. De heer in ’t Veld is in 1954 begonnen als onderwijzer bij de basisschool De Brug (heet intussen De Pijler) en werd in 1962 schooldirecteur van De Brug tot aan zijn VUT-leeftijd.

Daarnaast was de heer in ’t Veld vele jaren secretaris van de Oranjevereniging Maasdam en voorzitter van de Woningbouwvereniging Maasdam. Mevrouw in ’t Veld heeft tot het huwelijk gewerkt bij de Melkunie. Het echtpaar kreeg 2 kinderen, een dochter en een zoon en hebben 4 kleinkinderen. Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.