Algemene verzamelbeurs in ’s Gravendeel.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – 10 jaar geleden zijn we, naast Ottoland en Papendrecht, ook verzamelbeurzen gaan organiseren in de Hoekse Waard, in s’Gravendeel om precies te zijn. Ook in 2019 gaan we daar weer beurzen organiseren, De eerste beurs dit jaar is a.s. zaterdag 26 januari in gebouw Ons Centrum, Kerkstraat 25a. De beurs is voor de bezoekers open van 10.00-15.00 uur.

Naast de standhouders met een divers aan verzamelmateriaal zoals postzegels, albums, munten en bankbiljetten, winkelwagenmuntjes, miniatuurauto’s en ga zo maar door wordt er rond 13.00 uur een kleine veiling gehouden met verzamelmateriaal. De entree is geheel gratis, wel houden we een leuke verloting om de onkosten te dekken. Rond het jubileum wordt er op elke beurs, door ons georganiseerd een actie gehouden, deze maal komt er een persoonlijke postzegel uit met een oplage van 50 stuks, deze zegels zijn te koop op de beurs.

Tevens taxeren en kopen veel van de standhouders uw munten en postzegels ook in.

Uiteraard is er koffie, thee, eten etc. aanwezig, verzorgd door Ons Centrum.

We zien u graag op deze gezellig beurs, ook ruimte huren? Mail naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren