Informatiedag en Vrijwilligers Hospice Hoeksche Waard gezocht !

318

Zuid-Beijerland – Bent u ook zo nieuwsgierig wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebeurt? Kom eens langs, wij heten u van harte welkom en vertellen u graag over ons werk en (indien mogelijk) laten wij u tijdens een rondleiding het hospice zien.

Hospice Hoeksche Waard is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in een terminale fase van hun leven zijn. Het hospice is gevestigd aan de Dorpszicht 1 in Zuid-Beijerland. Het voornaamste doel is rust en ruimte bieden aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.

Op de volgende data/tijdstippen ontmoeten wij u graag:

  • Dinsdag 29 januari om 10.30 uur
  • Donderdag 4 april om 14.00 uur
  • Dinsdag 14 mei om 10.30 uur
  • Woensdag 11 september om 14.00 uur
  • Dinsdag 5 november om 10.30 uur

 

Om een goede organisatie mogelijk te maken vinden wij het fijn als u zich, bij voorkeur via e-mail [email protected] , of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10 aanmeld.

U vindt ons op Dorpzigt 1 in Zuid-Beijerland: vanaf de Dorpsstraat, ter hoogte van nummer 161 de dijk afrijden naar de parkeerplaats van de Hospice.

Lukt het u niet om op een van deze data aanwezig te zijn ? Natuurlijk kunt u ook buiten de genoemde tijdstippen een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze hospice.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.