KNVB past procedure afgelastingen aan na veel commentaar

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Tijdens de evaluatie over afgelopen weekend is gebleken dat de KNVB communicatie rondom de afgelastingen heeft geleid tot een stormvloed aan opmerkingen en ongemak. Onze intentie is altijd om zoveel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. Daarom werd het besluit tot zaterdagochtend uitgesteld, zodat de meest recente feiten en cijfers van MeteoConsult en consuls beschikbaar zouden zijn aldus de KNVB.

We hebben echter gezien dat dit tot (te)veel onvrede heeft geleid. Dat is vervelend en onnodig. Daarom hebben we besloten de communicatieprocedure aan te passen.

Herziening procedure

Vanaf nu zullen we uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur bekendmaken welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zullen we dit op zaterdag doen om uiterlijk 6.00 uur. Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur. 

De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app). Houd deze de avond voor de wedstrijd dus goed in de gaten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.