CDA  in actie voor de samenleving.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op 16 februari jl. hebben CDA gemeenteraadsleden en kandidaten voor de Provinciale en Waterschapsverkiezingen de handen uit de mouwen gestoken bij de stichting  Hands of Mercy in Oud-Beijerland.

Na een korte toelichting van de vrijwilligers over de doelstellingen en de activiteiten  van Hands of Mercy was het de beurt aan de CDA-ers om te sorteren, vouwen en de kleding in te pakken.Goede kleding en medische hulpmiddelen worden weer gebruikt in Roemenië.

‘Dit sluit bij de uitgangspunten van het CDA: duurzaam en circulair, om zo te zorgen dat wij onze aarde door kunnen geven aan onze (klein) kinderen’ volgens CDA waterschapslijsttrekker Leo Stehouwer. ‘Het CDA staat achter mensen die zich inzetten voor de samenleving’niet alleen in onze Hoeksche Waard maar ook  daarbuiten!

Hands of Mercy, gevestigd aan Langeweg 5E te Oud-Beijerland, verzamelt hulpgoederen t.b.v.  volwassenen en kinderen in Roemenië die in moeilijke omstandigheden verkeren. Ook is er een winkel waar kleding wordt verkocht zodat de kosten, zoals onder andere transport betaald kunnen worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.