Herinrichting Oranjeweg in Zuid-Beijerland gaat 11 maart van start

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

HOEKSCHE WAARD – In opdracht van de gemeente Hoeksche Waard gaat Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos BV, op 11 maart 2019 starten met de werkzaamheden ten behoeve de uitvoering van het project Herinrichting Oranjeweg in Zuid-Beijerland. 

De werkzaamheden

De werkzaamheden voor dit project bestaan in hoofdzaak uit: de aanleg van een hemelwaterafvoer riolering, vervangen van de bestrating van de trottoirs en het vervangen van de deklaag van het asfalt. 

Planning en fasering 

In verband met de werkzaamheden van Stedin en Evides voeren wij het werk in 2 fasen uit. Wij starten met de aanleg van het hemelwaterriool aan de zijde van de woningen met de oneven huisnummers. De werkzaamheden aan de zijde van de woningen met de even huisnummers wordt medio oktober uitgevoerd. 

Inloopavond 

Om persoonlijk onze aanpak toe te lichten organiseren wij een inloopavond in de kantine van tennisvereniging ’t Slag aan de Oranjeweg 61A in Zuid-Beijerland op 5 maart van 19:00 tot 20:30 uur. Tijdens deze inloopavond wordt nader ingegaan op de werkzaamheden, planning en fasering, de tijdelijke maatregelen en bereikbaarheid en overige aandachtspunten die voor u van belang kunnen zijn. 

Verkeersmaatregelen

De Oranjeweg zal gedurende het grootste gedeelte van de werkzaamheden open zijn voor verkeer. Wel zal er een advies route ingesteld worden om het doorgaande verkeer, zowel fietsers als auto’s, om het project heen te leiden. 

Overlast

Overlast is helaas niet te voorkomen door onze werkzaamheden. Mocht u toch overlast ervaren en dit willen melden bij ons kunt u contact opnemen met Victor Erdman, per mail [email protected] of telefonisch op 06-23857093. 

Plaatsen afvalcontainers

Door onze werkzaamheden zal de vuilniswagen niet altijd op de vaste plaatsen het huisvuil op kunnen komen halen. In overleg met de vuilophaaldienst zetten wij de huisvuilcontainers op een locatie waar de ophaaldienst deze wel kan legen. U kunt uw huisvuil dus op de locatie aanbieden waar u dit gewend bent te doen. 

Parkeren en bereikbaarheid woningen (of bedrijven)

Op het moment dat wij bij u voor de deur aan het werk zijn zal het niet mogelijk zijn om hier te parkeren. De woningen zullen wel altijd te voet bereikbaar middels loopschotten. 

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Victor Erdman, per mail [email protected] of telefonisch op 06-23857093. 

Voor dit project wordt momenteel een project aangemaakt in onze omgevingsapp. De omgevingsapp is te downloaden via de app-stores van Android en Apple. De naam van de app is: “Wallaard App”. In de App vindt u actuele informatie over onder meer werkzaamheden, planning en bereikbaarheid. U kunt de App ook gebruiken voor meldingen, het stellen van vragen of om contact met ons op te nemen. 

Tot slot

Helaas betekenen de werkzaamheden enige overlast voor u en uw omgeving. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip en medewerking. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren