Komt u ook gezellig een bakkie doen in de Buitensluis in Numansdorp ?

225

Numansdorp – Op vrijdag 22 maart is er een gezellige middag om elkaar uit de buurt beter te leren kennen. Deze nieuwe activiteit draagt de naam Bakkie in de buurt. Iedereen is van harte welkom: buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook professionals werkzaam in de wijk. Ook zijn er een aantal zorg- en dienstverleners aanwezig bij wie men terecht kan met (hulp)vragen. Uiteraard staat de koffie of thee, met wat lekkers erbij, voor u klaar! 

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met HW wonen, Alerimus, Careyn, Kwadraad, HW Wonen en MEE. Van deze organisaties zijn medewerkers aanwezig. De gratis inloop is van 15.00-16.30 uur. 

Het adres van de locatie is; Bij Amalia in de Buitensluis, Bernhardstraat 25 te Numansdorp. 

Voor meer informatie: Joyce Krom; [email protected] – tel. 088-730 8900 (ma/di/vrij) 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.