Strijen onderuit bij DCV

1 Min Read

KRIMPEN AAN DE IJSSEL – In een van beide kanten matig duel heeft Strijen met 2-0 verloren van DCV, waardoor het seizoen voor de Strijenaren uitgaat als een nachtkaars en DCV nog volop in de race is voor de 3e periodetitel; op de laatste competitiedag hebben zij aan een gelijkspel voldoende om de 3e periodetitel binnen te slepen. Strijen treedt dan aan tegen BVCB dat met Nieuwenhoorn nog strijdt voor de vervangende 1e periodetitel, die beschikbaar komt door het kampioenschap van Heerjansdam.

In de eerste helft konden beide ploegen weinig kansen creeren en kregen de beide keepers Natoe dos Santos en Bobby Jansen nauwelijks gevaarlijke ballen te verwerken. In de tweede helft zette DCV aan en moest Jeroen van Dam een inzet van de lijn halen.  In de 64e minuut kwam DCV op voorsprong toen Johan van Wageningen een voorzet van Tim van Diejie diagonaal binnenkopte, waarna in de 81e minuut invaller Micky Veldhoen het duel op slot gooide door zich op de linkervleugel vrij te spelen en met een schot in de korte hoek keeper Natoe dos Santos verraste.