Echtpaar Verhoef uit ’s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

jubileumkaart-60-jaar-getrouwd-hc’s-Gravendeel. – Op maandag 30 juni is het 60 jaar geleden dat de inmiddels 80-jarige A.B. Verhoef en zijn eveneens 80-jarige echtgenote mevrouw J. Verhoef-Monster in het huwelijksbootje zijn gestapt.

De heer Verhoef is geboren in de Mookhoek (Strijen) en zijn echtgenote in Cillaarshoek (Strijen). Het echtpaar woont sinds 1969 in ’s-Gravendeel. Vanaf dat moment is de heer Verhoef gaan werken bij de buitendienst van de voormalige gemeente ’s-Gravendeel. Het echtpaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezoeken het echtpaar en brengen de felicitaties over namens het gemeentebestuur onder overhandiging van een boeket bloemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren