Piershil verliest met een dozijn doelpunten verschil van Rhoon

115

RHOON – Net als in de thuiswedstrijd verloor Piershil deze keer op Voorne Putten met een dozijn doelpunten verschil van VV Rhoon.

In de eerste helft zag het daar helemaal niet naar uit, al leek de score te worden geopend toen de goed leidende arbiter Syed naar de stip wees na een handsbal van Jacco Vink. Doelman Richard Huisman redde bekwaam en wist zo de nul nog even vast te houden. Aan de andere kant was de gedreven gelegenheidsspits Marcel Verhorst met een overtuigende pegel van afstand dicht bij de verrassende 0-1. ,,Dat het dan toch 3-0 staat halverwege komt door de kwaliteit van Rhoon, het was zeker niet te wijten aan de instelling van Piershil”, zo sprak verliezend trainer John van der Toorn na afloop. In de tweede helft speelden de Piershillenaren tegen de wind in, door toedoen van vooral Bart Driesse en Darragh Zondervan liep de score op tot 12-0.

Opstelling Piershil: Richard Huisman, Diego, Niels van Ruiven, Jacco Vink, Justin van der Horst (60. Jaap Naaktgeboren), Casper Schoonderwoerd, Neto, Jesse Colijn, Robin Roest (46. Nicky Nagy), Remco Veerman (75. Dimitri den Tuinder), Marcel Verhorst

Doelpunten: –


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.