Deze 6 ondernemers uit de Hoeksche Waard zitten in de finale voor de Startersprijs 2019

444

Hoeksche Waard – De EINDUITSLAG is bekend Alle genomineerden voor de Startersprijs 2019 zijn bijzonder actief geweest en hebben hun netwerk uitstekend ingezet. Hierdoor zijn er maar liefst bijna 5000 stemmen uitgebracht. De stembus is nu gesloten en de einduitslag van deze ronde van de Startersprijs 2019 is bekend.

De 6 starters die op woensdag 27 maart de jury moeten overtuigen dat juist zij een plaats in de finale van de Startersprijs 2019 verdienen zijn:

Appletree Makelaardij
Bloem en Groen Projecten
De HoekscheWaardPas
Ezra Cosmetics
Hosted Energie Consulting B.V.
Stichting Kunstbus

Bent u ook bij het Ondernemersgala
Hoeksche Waard 2019?

Ondernemersgala Hoeksche Waard verbindt de gezamenlijke ambities, geeft richting aan de toekomst, jaagt aan, faciliteert, inspireert en ondersteunt. De kracht van deze samenwerking schuilt in de combinatie van belangenbehartiging en de toegang die wij bieden tot een breed netwerk van ondernemers in de regio. We hebben een duidelijk gemeenschappelijk doel: een optimaal ondernemingsklimaat in de Hoeksche Waard.

Ondernemerschap straalt aan alle kanten van een ondernemer af. Het is iemand die, soms dwars tegen alle trends en opvattingen in, zijn eigen weg kiest. Tot de beste van de Hoeksche Waard word je niet zomaar verkozen. Er is in de regio genoeg concurrentie en genoeg voorbeelden van bedrijven die excelleren. Maar juist de ondernemer die lef en durf toont en een waardevolle betekenis heeft voor de regio mag gezien en gewaardeerd worden.

Ondernemers worden tijdens het Ondernemergala in het zonnetje gezet en expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. We vieren ondernemerschap, inspireren, stimuleren en belonen de betekenis van de ondernemer in en voor de Hoeksche Waard. Het ondernemerschap in de Hoeksche Waard is van ongekende waarde voor de groei en bloei in de regio.

Op 15 april 2019 zullen de prijzen, op een unieke locatie, worden uitgereikt door Dagvoorzitter Jan Dirk Stouten.

Bezoek voor meer info www.ondernemersgalahw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.