Koningsfeest aan de Haven in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – Op vrijdagavond 26 april wordt er in de Haven van Numansdorp een gezellig koningsfeest georganiseerd. Vanaf 19.00 uur tot 02.00 uur zijn er optredens van diverse artiesten waaronder Django Wagner en Helemaal Hollands. En zal tussen de optredens door de feeststemming flink worden opgezweept door DJ Michelski, bekend van de Skihut!

Kaarten online € 10,00 via deze link en aan de kassa € 15,00 per persoon. Koningsdag zal vanaf 08.00 uur starten in de Haven van Numansdorp met een vrijmarkt.

Op vrijdagavond 26 april wordt er in de Haven van Numansdorp een gezellig koningsfeest georganiseerd. Vanaf 19.00 uur tot 02.00 uur zijn er optredens van diverse artiesten waaronder Django Wagner en Helemaal Holland.

En zal tussen de optredens door de feeststemming flink worden opgezweept door DJ Michelski, bekent van de Skihut!

Koningsdag

Koningsdag zal vanaf 08.00 uur starten in de Haven van Numansdorp met een vrijmarkt. Ook deze dag zal er een DJ aanwezig zijn en is er een gezellig horecaplein. Muziekvereniging Wilhemina is aanwezig, de kermis is geopend en er zal ook een artiest diverse optredens geven. Tevens is er een rad van fortuin met leuke prijzen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren