Hoeksche Waardse basisschoolleerlingen genieten van de Koningsspelen

189

Vandaag vonden de Koningsspelen plaats. Wethouder Paul Boogaard had de eer om deze koninklijke sportdag in Numansdorp (terrein voetbalvereniging NSVV) en Oud-Beijerland (rondom het terrein van voetbalvereniging SHO) te openen. Speciaal voor de gelegenheid had de wethouder zijn sneakers aangetrokken, want de Pasapas (het openingslied/dans) doe je natuurlijk niet op je nette schoenen!!

In totaal namen op beide locaties ongeveer 1600 enthousiaste kinderen van 13 basisscholen deel aan workshops en andere activiteiten. Deze werden voor het grootste gedeelte verzorgd door lokale verenigingen en begeleid door onder andere leerlingen van de sportklas van het Hoeksch Lyceum. De organisatie was in handen van Hoeksche Waard Actief. Ondanks dat het een beetje fris was, was het weer een hele leuke, geslaagde dag!

Foto’s: gemeente Hoeksche Waard en Heijblom Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.