G-Sportdag in Oud-Beijerland, Doe jij ook mee?

66

Hoeksche Waard Actief organiseert op zaterdag 4 mei een unieke sport- en spelmiddag en zet hiermee mensen met een (verstandelijke) beperking in het zonnetje.

Overal waar je komt worden er sportdagen georganiseerd. Maar niet elke sportdag is voor iedereen geschikt om aan deel te nemen. Mensen met een verstandelijke beperking krijgen tijdens De G-sportdag in Oud-Beijerland de kans om een middag sportief samen te zijn

Op zaterdag 4 mei zal het startsignaal klinken om 13:00 in het Sportcentrum De Boogerd. De deelnemers zullen zich, gedurende anderhalf uur, vermaken met een 6-tal sportspellen die volledig in het teken staan van plezier. Iedereen van minimaal 6 jaar oud is welkom, ook ouders en begeleiders kunnen met enkele spellen meedoen. Samen maken we er een onvergetelijk dag van.

Deelname is gratis. Het enige wat je mee moet nemen zijn je sportkleren en je glimlach! Aanmelden is verplicht op www.hoekschewaardactief.nl.

Waar kan Hoeksche Waard Actief bij helpen?
Door de inzet van combinatiefunctionarissen vanuit Hoeksche Waard Actief stimuleren wij sport en bewegen bij deze doelgroep. Wij bieden persoonlijke begeleiding bij het vinden van een geschikte sport of cultuuractiviteit. Onze organisatie heeft contact met alle verenigingen en aanbieders rondom deze thema’s. Zo kunnen er bijvoorbeeld gezamenlijk proeflessen worden ingepland om de lokale activiteiten te ontdekken. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op via [email protected]

Daarnaast zijn er op de website van Hoeksche Waard vele activiteiten te vinden die voor alle doelgroepen geschikt zijn. Kom, ontdek en beleef het aanbod!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.