Gezellige naturalisatieceremonie in het gemeentehuis van de Hoeksche Waard in Maasdam

446
Foto Gemeente Hoeksche Waard

MAASDAM – Maandag 15 april reikte burgemeester Govert Veldhuijzen 8 ‘nieuwe’ Nederlanders de officiële papieren voor het Nederlanderschap uit.  Tijdens een gezellige bijeenkomst en te midden van vrienden en familie legden zij de eed of gelofte af. Behalve het belangrijke document kregen zij ook een bos bloemen en het spel ‘Ik hou van Holland’. 

Na de groepsfoto schoof de burgemeester nog gezellig even bij de mensen aan tafel en maakte een praatje. De Hoeksche Waarders die genaturaliseerd werden, komen uit Syrië, Cuba, Somalië en Oekraïne. Met de papieren voor het Nederlanderschap kunnen zij een paspoort aanvragen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.