SSS maakt het zichzelf moeilijk

Foto SSS Klaaswaal

BERKEL EN RODENRIJS – Na 5 oefenwedstrijden begon dan zaterdag 4 september  de bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen 4e klasser TOGB.

Ondanks een goed begin van SSS is het na 10 minuten toch TOGB dat uit een hoekschop de 1-0 binnenkopt. Niet veel later is het Dennis den Haan die een voorzet aflevert maar Mark de Bie kan net zijn voet niet vol tegen de bal aankrijgen. Na een minuut of 20 is daar dan toch de gelijkmaker als Tim van Zetten de bal krijgt en alle tijd krijgt en ruimte krijgt en van een meter of 16 schiet hij beheerst de bal tegen de touwen 1-1. Slordig spel van SSS zorgt dat TOGB kansen krijgt maar Guus Tieleman treedt een aantal keer reddend op. Op slag van rust is daar dan toch de voorsprong voor SSS als Feni Bileti de bal in het strafschopgebied brengt en Mark de Bie deze met zijn hoofd verlengt tot de 1-2 ruststand.

In de tweede helft wederom veel onnodig balverlies voor SSS en dat resulteert in kansen voor TOGB maar gelukkig voor SSS worden deze niet benut. Kansen zijn er ook voor SSS en de grootste zijn voor Mark de Bie maar helaas staat of de paal in de weg of hij raakt de bal niet vol. En een aloude voetbalwet is dat als je zelf de kansen niet benut dan doet de tegenstander dit uiteindelijk wel en die wet klopt ook deze keer weer als TOGB een minuut of 5 voor tijd de gelijkmaker binnenschiet. Eindstand 2-2. Volgende week de volgende bekerwedstrijd en deze is thuis tegen OVV.

Trainer Henk Dirven stuurde de volgende spelers het veld in: Guus Tieleman, Stefan Bervoets (66e Max van der Sluis), Roy van Raam, Niels Nederlof, Jasper van de Velde, Feni Bileti, Tim van Zetten (80e Daan Sibrijns), Frank van der Linden, Dennis den Haan, Stan de Bruin (66e Ernesto Figueira Comojo)  en Mark de Bie.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.