Wandeling vanuit het Nationaal Landschap Centrum te Numansdorp op zondag 28 april

108
Staatsbosbeheer is gevestigd in het Nationaal Landschap Centrum in Numansdorp - Foto HWL

Numansdorp – Op zondag 28 april organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’, in samenwerking met het Hoekschewaards Landschap, Vereniging voor wandelaars ‘Te Voet’ en ‘Hart voor Regelen’, diverse wandelingen en een excursie.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 28 april tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Nationaal Landschap Centrum (NLC), Veerweg 1c 3281 LX Numansdorp. Drie wandeltochten zijn uitgezet van respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 15 kilometer. De routes voeren (afhankelijk van de lengte) onder meer langs Hollands Diep/ Numansdorp en Oosterse Bekade Gorzen.

Het is ook mogelijk, onder leiding van Mientje den Boer, deel te nemen aan een excursie. Deze excursie start om 14:00 uur. Meedoen aan de wandeling en/ of de excursie kost € 2,00 voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Nationaal Landschap Centrum

Het Nationaal landschap Centrum is het tweede bezoekerscentrum van de vereniging HWL. Dit centrum richt zich vooral op het beleven van het nationale landschap de Hoeksche Waard. In het bezoekerscentrum kunt u altijd nadere informatie verkrijgen.

Bereikbaarheid startpunt

  • Aanbevolen route: onder meer vanaf A29 afrit 22, richting Numansdorp (N487).
  • Op N487 rechtsaf  richting ‘Havens Numansdorp’. Vanaf hier rechthoekige bruine borden NLC (Nationaal Landschap Centrum) volgen.
Meer informatie
  • Meer informatie kunt u zondag 28 april krijgen bij het startpunt.
  • U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ [email protected].

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.