Koningsdag op ‘t Plein in Puttershoek

176
Foto Winkelcentrum Puttershoek

 PUTTERSHOEK – We starten deze Koningsdag feestelijk op het Zomerplein, in de Wijk van je Leven. Om 09.00 uur hijst Scouting Puttershoek in het bijzijn van wethouder Paul Boogaard de vlag op het Zomerplein en speelt Maasmuziek het Wilhelmus. Kom met je versierde fiets en ga mee in de optocht naar het winkelcentrum, onder aanvoering van Maasmuziek*. 

Op ‘t Plein is tussen 09.00 en 12.00 uur van alles te beleven! 

Er is een kindervrijmarkt onder de luifels van de winkels. Kleedjes neerleggen kan vanaf 09.00 uur op aanwijzing van het team van Scouting Puttershoek. Er worden spelletjes georganiseerd vanaf 09.30 uur, tegen geringe betaling. Er worden vijf voorstellingen van Li La Land gespeeld, op het bordes voor de HEMA, de eerste start om 09.00 uur. Er worden poffertjes gebakken op ‘t Plein en ook de vaste zaterdagkramen van Vishandel Hage en de loempiaman zijn aanwezig om je lekkere trek te stillen of iets lekkers mee te nemen voor thuis. We hebben gezellige achtergrondmuziek van DJ Chris en wie weet, dansen we de Fitlala met elkaar. Pientje Putter is alvast aan het oefenen, want die is ook van de partij. 

Echte Bakker de Koning, Gall & Gall, HEMA, Albert Heijn, Lidl en De Groot Kaas & Delicatessen zijn geopend voor lekker vers Oranjegebak en andere dingen waarmee je van Koningsdag een feestje maakt. Ook Kruidvat, Twee Ons Geluk, Zilverschoon, Marskramer en Shoeby zijn ‘s morgens geopend. Dus kom lekker winkelen of iets moois uitzoeken terwijl je kids zich vermaken op ‘t Plein. 

Bij Café ‘t Centrum kun je terecht voor een Oranjebittertje en andere drankjes. Bij Kwalitaria/Délifrance de Beuk gaan de deuren ook open vanaf 09.00 uur voor een lekker bakkie koffie, al dan niet met appelgebak.  Dus… zien we je op Koningsdag? Like de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek en mis niks! 

  • Dit is de route van de versierde fietsenoptocht: start Zomerplein, RA Schaduwrijk, LA Winterplein, RA Eikenlaan, RA Singel, Sterrenlaan, LA Nassaulaan, RA Eendrachtsweg, LA Maximaplein 

Koningsdag op het Plein wordt georganiseerd door BIZ Centrum Puttershoek met steun van Hema Puttershoek. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.