Koningsconcert in Nieuw-Beijerland

265

Nieuw-Beijerland – Aan de vooravond van Koningsdag, op vrijdag 26 april, wordt in de Ned. Herv. Kerk aan de Kerkstraat in Nieuw-Beijerland een Koningsconcert gegeven, dat wordt georganiseerd door de Dorpsvereniging Filopopers. Het thema is: feestelijke muziek.  

Uitvoerenden zijn Aart van Andel, orgel, Frans Bezemer, piano, David Krijgsman, trompet en Rebecca van Zandwijk, viool. Zij spelen werken van onder anderen Purcell, Händel, Bach, Chopin, Saint Saens en Tschaikowski. Om het karakter van Koningsconcert te benadrukken, zal er ook een korte samenzang zijn van enkele oud-Hollandse liederen.

Er wordt afgesloten met het Wilhelmus. Het concert zal ongeveer anderhalf uur duren.

Aanvang: 20.00. Vanaf 19.30 is de kerk open en is er koffie. De toegang is gratis. Vrijwillige bijdragen als tegemoetkoming in de kosten zijn echter welkom.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.